رونمایی از نسخه جدید کتاب شناسنامه تبریز به ۵ زبان مختلف+ تصاویر
علی پولاد: اکنون نسخه جدید این کتاب در ۵ زبان فارسی، انگلیسی، ترکی استانبولی و روسی و ترکی آذری تهیه شده است و سعی کردیم کتاب را به زبان کشورهایی ترجمه کنیم که تبریز به آنها راه دارد و دارای گذشته و روابط تاریخی با آنها بوده است.
به گزارش پایگاه خبری تبریزمدرن به نقل از فارس، علی پولاد در مراسم رونمایی از نسخه جدید کتاب شناسنامه تبریز به ۵ زبان مختلف با تاکید بر اینکه خوشحال است بار دیگر در بزرگترین شهر دنیا حضور یافته است، اظهار داشت: البته من میدانم که تبریز بزرگترین شهر دنیا نیست اما همانطور که در چشمان یک کودک، پدرش بزرگترین انسان دنیاست در دید من نیز تبریز بزرگترین شهر جهان است چرا که این شهر برای من همزمان هم پدر و هم مادر بوده است.
پولاد با اشاره به رونمایی نسخه اولیه کتاب شناسنامه تبریز در حدود ۱۴ ماه قبل گفت: بعد از رونمایی اولیه دیدیم که موارد متعددی دیگری نیز وجود دارد که لازم بود در کتاب مورد توجه قرار بگیرد چرا که شهر تبریز خاستگاه مردمان بسیار بزرگی است و برای معرفی همه آنها به هزاران صفحه برای نوشتن احتیاج هست و از این جهت تصمیم به تهیه نسخه جدید کتاب گرفتیم.
نویسنده کتاب شناسنامه تبریز با اشاره به اینکه در این شهر جواهر و طلای زیادی زیادی وجود دارد، گفت: بر ماست که قدر این جواهرات و قدر این میراث ارزشمند فرهنگی_ تاریخی را بدانیم چرا که آگاه شدن به ارزشهای فرهنگی و تاریخی اولین قدم برای حفظ آنهاست.
علی پولاد در بخش دیگری از صحبتهایش در ارتباط با معرفی نسخه دوم کتاب شناسنامه تبریز گفت: نسخه دوم و فارسی کتاب در ۶۰۸ صفحه و ۷۲۰ موضوع تهیه شده و تنها ۲۰۰ کتاب در این شناسنامه معرفی شده است که بتواند برای علاقهمندان به مطالعات بیشتر و دقیقتر به صورت رفرنس و کلید کشف عمل کند.
وی افزود: اکنون نسخه جدید این کتاب در ۵ زبان فارسی، انگلیسی، ترکی استانبولی و روسی و ترکی آذری تهیه شده است و سعی کردیم کتاب را به زبان کشورهایی ترجمه کنیم که تبریز به آنها راه دارد و دارای گذشته و روابط تاریخی با آنها بوده است.
پولاد با اشاره به خصلت پرشتاب جامعه امروز خصوصا در زندگی جوانان گفت: دی وی دی این کتاب نیز با ترجمه انگلیسی حاضر شده تا در اختیار علاقهمندان و خصوصا میهمانان خارجی و گردشگرانی که به این شهر سفر میکنند قرار بگیرد.
پدید آورنده کتاب شناسنامه تبریز و پیرامون افزود: این کتاب را به عنوان پیشکش به شهروندان و بزرگان شهر تبریز خصوصا شهردار و شورای شهر تبریز که میزبانان این جلسه هستند تقدیم میکنم.
رسول درسخوان عضو شورای شهر تبریز با اشاره به اینکه کتاب را تهیه وتورق کرده است، گفت: قصد سخنرانی ندارم اما این کتاب اثری بزرگ و ارزشمند است و آقای پولاد با انتشار آن کار بسیار بزرگی انجام داده است.
درسخوان تاکید کرد: اگر بخواهم ارزش کتاب را با یک مثال توضیح بدهم باید بگویم همانطور که «لاله پارک» در معماری و در کلیت شهر تبریز به یک الگوی بسیار خوب تبدیل شد، این کتاب هم همچون سفیری در خور شان برای شهر تبریز عمل خواهد کرد و جای تقدیر و تشکر ویژه دارد.
آمادگی شورای شهر تبریز برای حمایت از سرمایهگذاران
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز بر آمادگی شورای شهر برای حمایت از سرمایهگذاران همچون مجموعه «لاله پارک» تاکید کرد.
دبیری با اشاره به تاثیرگذاری بسیار مثبت این کتاب در عرصه فرهنگی و تاریخی گفت: همه ما میدانیم که این شهر قدمتی ۴۰۰۰ ساله دارد و ۵ بار هم پایتخت ایران بوده و در حال حاضر در سایه تلاشهای مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر نه تنها به عنوان زیباترین و توسعه یافتهترین شهر ایران انتخاب شده، بلکه شهری بدون گدا و معتاد متجاهر است که این مسئله در میان کلانشهرهای دنیا مسئله نادر و کمیاب است و در حال حاضر نیز تبریز در حال برداشتن قدمهای مهمی برای جهانی شدن است.
رئیس شورای شهر تبریز تاکید کرد: در سالهای اخیر تبریز نه تنها در ایران بلکه در دنیا در حال مطرح شدن است و چاپ این کتاب استاد پولاد به زبانهای مختلف گامی بسیار مهم در راه معرفی تبریز در عرصه بینالمللی است.
دبیری با تاکید بر آمادگی شورای شهر تبریز برای حمایت از سرمایهگذاران مجموعه «لاله پارک» برای سرمایهگذاری گفت: امیدواریم در آینده نیز فعالیتهای سرمایهگذاری و کارآفرینی در این مجموعه ادامه یابد و اعضای شورا نیز برای توسعه این فعالیتها تمام تلاشهایشان را انجام خواهند داد.
ربعرشیدی هنوز جایگاه قدیمیترین دانشگاه ایران کسب نکرده است
شهردار تبریز گفت: این درست نیست که ربع رشیدی با قدمتی ۷۰۰ ساله هنوز ارزش تاریخیاش را به عنوان قدیمیترین دانشگاه ایران بازنیافته باشد.
وی با تاکید بر آمادگی شهرداری برای احیای ربعرشیدی به عنوان یکی از مهمترین اقدامات برای حفظ این آثار گفت: اگر مسئولیت این نهاد به ما داده شود میتوانیم این مجموعه را به عنوان قدیمیترین دانشگاه جهان معرفی کنیم و مجسمههایی نیز برای نصب در این مجموعه ساخته شده است.
شهردار تبریز تاکید کرد: این درست نیست که ربع رشیدی با قدمتی ۷۰۰ ساله هنوز ارزش تاریخیاش را به عنوان قدیمیترین دانشگاه ایران بازنیافته باشد و زمانی که از قدمت دانشگاه در شهر تبریز حرف زده میشود تنها به قدمت ۷۰ ساله دانشگاه تبریز اشاره شود.
شهردار تبریز در بخش دیگری از صحبتهایش ضمن اعلام خبر انجام توافقات اولیه با سرمایهگذاران مجتمع «لاله پارک» برای ایجاد مجتمعی مختلط با پارکینگ ۲ هزار تایی در شهر تبریز گفت: خوشبختانه اخیرا این توافقات انجام شده و انشاءالله بعد از مذاکرات نهایی شاهد آغاز پروژه سرمایهگذاری جدیدی در سطح شهر تبریز خواهیم بود که همچون پروژه گذشته به اشتغال و توسعه شهر کمک زیادی خواهد کرد.
یاشاسین علی پولاد
امیدوارم بهترین پروژه های تفریحی در تبریز اجرا کنه و باعث پیشرفت در تبریز بشه .
سلام یاشاسین اولکمیزین علی پولادلاری