بررسی میزان رضایت مردم تبریز از اعضاء شورای چهارم؛ ۴ مرد مورد قبول مردم تبریز در انتخابات شورا/ شهروندان از پایگاه اجتماعی چه کسانی گریختهاند؟
به گزارش تبریز مدرن به نقل از آناج ، به پایان عمر شورای چهارم تبریز چیزی نمانده و ۱۹ تن از ۲۱ عضو آن باید در مردادماه از پارلمان محلی خداحافظی کنند. شاید در نگاه اول اینگونه به نظر برسد که تبریزیها از تمام ۲۱ عضو ناراضی بودند که به آنها «نه» گفتند لکن با نگاهی اجمالی به آراء پنجمین دورهی انتخابات شورا و قیاس آن با دورهی قبل میتوان میزان کاهش و افزایش آراء افراد را سنجید.
شهرام دبیری با اینکه بیشترین آراء را در بین نامزدهای شورای پنجم کسب کرد و در صدر ایستاد اما در این دوره آراء او علیرغم تبلیغات گسترده حدود ۹ هزار عدد ریزش داشت.
جام بلورین شکست را نیز باید به احتشامحاجیپور عضو تعلیق شدهی شورای چهارم تقدیم کرد که در دقیقهی ۹۰ موفق به اخذ صلاحیت خویش شد اما اینبار مردم به او اعتماد نکردند و بر خلاف دورهی قبل که ۵۲ هزار رأی تحصیل نموده بود اینبار ۶ هزار رأی کسب کرد.
اسماعیل چمنی دیگر عضو شورای چهارم بود که هزینههای تبلیغاتی زیاد هم نتوانست مانع ریزش آراء او شود. نفر سوم چهارمین دوره انتخابات شورا که عنوان رأی ۵۱ هزاری مردم را یدک میکشید در این دوره ۳۷ هزار رأی کسب کرد و در جمع ۱۳ نفره قرار نگرفت، بعد از احتشام حاجیپور، چمنی دومین فردی میباشد که نفرات بیشتری از پایگاه اجتماعیاش گریختهاند.
سعید محدث نیز در لیست کاهش آراء ردهی بعدی را به خود اختصاص داده و با ریزش آراء ۹ هزاری شکست تلخی را تجربه کرده است.
در این دوره از انتخابات شورا در آراء بعضی از اعضاء نیز تغییر محسوسی به وجود نیامده است، برای مثال، علی شیاری، جعفر مدبر، لطفی، ایرانآهور، حاجیزاده، باغبان، عابدزاده و امیرحقیان یا مثل دورهی قبل رأی آوردهاند و یا اینکه با کاهش یا افزایش آراء اندکی مواجه بودهاند.
شاید بتوان پدیدهی شورای چهارم تبریز را فریدون باباییاقدم نامید چراکه با تصویب نمایندگان مجلس و کاهش تعداد اعضاء شورای شهر تبریز هیچکس فکر نمیکرد نفر بیستویکم شورا که تنها ۲۰ هزار و ۱۳۹ رأی داشت در طول ۴ سال عملکردی را از خود به نمایش بگذارد که در انتخابات اخیر موفق به کسب ۵۸ هزار و ۹۸۵ رأی شود.
در این میان نباید از افزایش ۱۷ هزاری آراء شهینباهر و ۱۳ هزاری محمدحسن اسوتچی به سادگی گذشت. این دو عضو شورای چهارم توانستهاند همچون باباییاقدم اعتماد مردم را به خود جلب نمایند و با عملکردی که داشتند هرکدام به ترتیب با کسب ۳۸ و ۳۷ هزار رأی در جایگاههای چهاردهم و پانزدهم قرار گیرند.
گویا مردم در بین اعضاء شورا از عملکرد محمد حسین جعفری نیز رضایت داشتهاند و اعتمادشان به این عضو شورا خدشهدار نشده است. جعفری که در دورهی قبل ۲۶ هزار رأی کسب کرده بود در این دوره ۳۴ هزار رأی تحصیل نموده و به عنوان عضو علیالبدل انتخاب شده است.
در یک نتیجهگیری کلی میتوان گفت آقایان فریدون باباییاقدم، ایرج شهینباهر، محمدحسن اسوتچی و محمدحسین جعفری ۴ عضوی هستند که نهتنها با ریزش آراء مواجه بودهاند بلکه بر تعداد آراءشان نیز افزودهاند اما با این حال در بین این اشخاص تنها باباییاقدم به عنوان عضو اصلی به شورای پنجم راه یافته است.
نظر شما در مورد پیروزین شورای چهارم چیست؟
ما امیدمون هم به دکتر بابایی اقدمه که کارشناس شهریه نه محرم عمی
خب این مطلب تقریبا همون مطلبی هست کهاز طرف یک نفر گذاشته بودین! به قول دوستمون اماره تحلیل نیست!
با سلام ،خواست مردم تبریز از شورا فقط انتخاب یک شهردار باسابقه و کوشاست افرادی همانند دکتر قالیباف و ،،،که بتونن در این مدت کم شهر برا رویداد تبریز ۲۰۱۸ آماده کنه ،ممنون
دکتر قالیباااف !!!!
مدیریت ایشون رو تو تهران دیدیم …
همچنین صداقت ایشون رو
بهتره یه شهردار شایسته و اخلاق مدار شهردار تبریز بشه
موافقم. تهران قبل از قالیباف شبیه پایتخت نبود.میگن قراره شهردار اهواز بشه. تبریزم باید یه شهردار لایق انتخاب کنه که فقط شعار نده.
بسیاری از کارهایی که در دوازده سال شهرداری قالیباف در تهران (که مدت کمی هم نبود) انجام شد، ادامه کارهای کرباسچی در دهه هفتاد بود که البته چاشنی این کارها فروش تراکم و به نوعی به هم ریختن معماری و بافت شهر بود که متاسفانه بعداً در سایر شهرها نیز اجرا شد.
صحبت کردن و نظر دادن از طرف مردم یکی از عادتهای نادرست برخی افراد جامعه ماست.
به نظر من با توجه به تخصص و اعتماد مردم اقای شهین باهر گزینه مناسب شهرداری هستند چون هم عملکرد مثبتی دارند و تخصص دکترای شهرسازی ایشون میتونه در مدت کوتاه تا ۲۰۱۸ کمک حال شهر عزیزمون اشه
به نظر من آقای دکتر شهین باهر باتوجه به عملکرد مثبتشون و تخصص لازم در زمینه شهری یعنی دکترای شهرسازی بهترین گزینه برای شهرداری هستند و میتونن تا سال ۲۰۱۸ کمک حال شهرمون باشن
من به هیچ کدوم از اعضای دوران قبل اعتماد نداشتم به جز ۲نفرشون
واقعا کیف کردم امثال ششگلانی و … رای نیاوردن
به نظر من شهردار آینده ی تبریز باید فردی شجاع، آگاه به علم روز و از همه مهمتر فردی خلاق و نوآور باشد تا بتواند از صدها کارشناس عمران، شهرسازی و معماری موجود در شهرداری استفاده ی لازم را بکند.
مردم تبریز با انتخاب آگاهانه خود رویکرد جدید شهری را نشان دادند
وبه فساد و رانت خورای در شورا و شهرداری نه گفتند
حالا باید اعضای شورای جدید هم این سیستم را تغییر دهند
و باید اعضای شورای شهر هم با انتخاب شهردار جهادی و حمایت از سرمایه گذاری چهره شهر را در ۴ سال اینده تغییر دهند
افراد جهادی زیادی از آذربایجان و تبریز هستن برای مسند شهرداری تبریز
یکیش همین مهندس عبدالعلی زاده
اگه شهردار تغییر نکنه و اعضای شورای شهر فعال نباشند و برای پیشرفت شهر تلاش نکنند
صد در صد این اعضای شورای شهر در دوره بعدی نخواهند بود